olimpiq stemxcell, olimpiqstemxcell, olimpiq stem, vita crystal ungaria, olimpiq, olimpiq stemxcell

Va informam ca acest site este al unui Colaborator VITA CRYSTAL RESEARCH SRL. Daca produsele v-au fost prezentate de un alt Colaborator, va rugam luati legatura cu acesta.

Olimpiq Stemxcell

Vita Crystal

Vita Crystal Research este un lider în productia de flavonoide în Europa. Misiunea pe care si-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viată cât mai sănătos, spre alimentatie corectă si importanta profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compozitia lor doar substante naturale si energii concentrate, substante care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât si din punct de vedere al produselor create pentru a mentine în organism sistemul imunitar, precum si calitatea de a sprijini autoechilibrarea si autovindecarea.

Cel mai important domeniu de cercetare al societătii Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramure a medicinii de descoperire a antioxidantilor, ce pot fi folositi în înlăturarea efectelor periculoase a radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi este determinat de îmbătrânire si boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamatii, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar deobicei atunci, când organismul nu mai este capabil să facă fată cu sistemul propriu de antioxidanti si mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi. Un rol important în aparitia radicalilor liberi joacă si următoarele elemente: radiatiile ultraviolete, radiatiile micro, fumul de tigară, dizolvantii industriali si alte chimicale. Despre vitamine a auzit toată lumea, despre antioxidanti mai putini. Dar imediat această notiune nu ni se mai pare nouă dacă spunem că si vitaminele fac parte din această notiune polisemantică. Ce sunt de fapt aceste rădăcini libere? Acele elemente nocive, molecule instabile sau părti moleculare, care în urma rezultatului de oxidare în organism ele se produc peste tot. Sensul notiunii poate fi comparat cel mai bine cu fenomenul de ruginire. Radicalii liberi eliberati vor încerca să se lege de diferite substante si acest efect determină dereglări grave. Aceste legături conduc la îmbolnăvirea celulelor, care influentate eliberează noi si noi radicali liberi. Asadar, celulele noastre în timpul întregii vieti sunt expuse influentelor nocive ale radicalilor liberi. Situatia mentionată nu are efect doar asupra frumusetii noastre, ci ne poate periclita însăsi calitatea vietii. Moleculelele respective distrug tesutul pielii si îngreunează regenerare celulelor. Astfel, prin apărarea contra radicalilor liberi micsorăm putin ritmul de îmbătrânire si posibilitatea aparitiei de noi boli. Antioxidantii din punct de vedere chimic sunt substante cunoscute, ne apără, ne întineresc. Functionează ca un scut de protectie contra radicalilor liberi. În cazul unor situatii normale organismul nostru este capabil să reducă la zero efectele radicalilor liberi si să mentină în echilibru organismul. Dar dacă acest echilibru este răsturnat, oxidarea celulelor si îmbătrânirea se accentuează (devine mult mai rapidă). Pentru evitarea acestei situatii, întărirea sistemului imunitar slăbit si micsorarea dăunătorilor naturali, în cazul bolilor cronice, ca o terapie complementară se pot lua antioxidanti cu efecte deosebit de bune. În cazul celei mai mari părti a substantelor organismul le poate lua doar din surse externe.

Bineînteles că, cea mai originală compozitie de antioxidanti este cea din grupa flavonoidelor. Numele de flavonoide înseamnă o grupă de compusi. În prezent cunoastem peste 5000 de feluri de flavonoide care sunt obtinute cu precădere din coaja fructelor, seminte sau de pildă mai pot fi regăsite si si în penduculul strugurilor. Le este caracteristic că, sunt de 20-50 de ori mai tari ca două dintre cele mai cunoscute substante de antioxidanti, vitaminele C si E. Flavonoidele au cel mai important nivel de substante antioxidante. Ajută la regenerarea efectului vitaminei E si măreste efectul vitaminei C si nivelul beta-karotinei. Oferă posibilitatea ca vitaminele să nu fie folosite în organism ca antioxidanti, ci să functioneze ca vitamine! Micsorează tensiunea si nivelul de colesterin din sânge. Împiedică depozitarea colesterinului asupra peretilor vasului sanguin. Efectele benefice se datorează faptului că dilatează arterele pulmonare, astfel îmbunătătiind circulatia sanguină a musculaturii inimii si ajută la procesele de metabolism în urma cărora creste puterea contractiilor inimii. Prin folosirea regulată se ameliorează calcificarea si îngustarea arterelor. Printr-un sistem curat al arterelor substantele nutritive si oxigenul ajung mult mai eficient la celule. Cu acestea sunt mărite si influentele altor substante, deoarece printr-un sistem circulator mai curat ele pot avea o eficientă mult mai mare.

Comenzi, informatii despre Olimpiq Stemxcell se pot obtine prin formularul de comanda sau la telefon 0765641758

olimpiq stemxcell, olimpiqstemxcell, olimpiq stem, vita crystal ungaria, olimpiq, olimpiq stemxcell